torsdag 2. juli 2015

Sophies Hage og Univers

Jeg arvet endel garn av min mor før hun døde. Garnet hadde hun kjøpt for å lage et bestemorsteppe til oss og hun hadde så vidt kommet i gang med det. Jeg har hatt garnet liggende uten helt å komme i gang med å hekle nye lapper og jeg har også brukt litt av det til mindre prosjekter.



Siden min mor også var godt over gjennomsnittet hageinteressert, synes jeg at teppet som består av delene "Sofies hage" og Sophies Universe må være et passende prosjekt for garnet. Der kan jeg også integrere lappene hun allerede hadde laget. 

Oppskriften ble gitt ut som en "Mysterie-Cal" der en fikk oppskrift på litt etter litt hver uke. Oppskriften er på engelsk, men samtidig ligger det også gode instruksjonsvideoer på youtube. Jeg kommer til å linke til de forskjellige delene etterhvert som jeg starter på dem.


Del 1 og 2

Her er oppskrift til første del som består av omgang 1-8, samt youtube link til de samme omgangene. 



Dette var forøvrig svært vanskelig å legge vekk og på bildet er jeg ferdig med del 2, omgang 9-15. (Del 1, omgang 1-8 er til og med den grå sirkelen utenfor blomsten) 
Her er youtube link til del to.


Del 3:




Da er jeg jammen ferdig med del 3.  Link til: youtube-del 3



Så var del 4  (+  youtubelink ) ferdig og da er første del som kalles Sophies Garden fullført. 

Oppdaterer videre her etterhvert som jeg fullfører del for del. 

2 kommentarer:

  1. Det der var nydelig, fikk virkelig lyst til å prøve. Hvor stort er det blitt nå etter del 4?

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er blitt endel større, men er ikke ferdig ennå. Har lagt det litt tilside, men skal jammen ta det frem igjen og få inn et nytt bilde. Takk for påminnelsen :-)

      Slett

Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding på innleggene, enten dette er ris eller ros :-)