fredag 11. mars 2016

Påskelue for barn, nettpatent i to farger

Etter jeg laget påskelua for voksne, har jeg nå designet en litt annerledes modell med to farger til barn. Det gir en artig effekt der ene fargen blir bunnfarge, den andre fargen danner nettingmønsteret over.

Størrelsene går fra 2-10 år og mønsteret koster kr 30,- 

Mønsteret får du kjøpt her: Påskelue, barn

Eventuelt kan du kjøpe det direkte av meg ved å kontakte meg her eller på Garnstikkas Facebook-gruppe.



Nettpatenten gjør at luen blir dobbel samtidig som den er lett og luftig å ha på. Det noe spesielle mønsteret bidrar også til at luen holder svært godt på varmen. 

Duskene kan varieres etter hvordan en ønsker og teststrikkerne laget flere varianter. Luene deres kommer på rad og rekke under. Tusen hjertelig takk til dere alle for godt utført arbeid og konstruktive tilbakemeldinger på mønsteret!


Her kan dere se de flotte luene de har laget :-)



Over: Anette Westad sin lue i påskefarger. Gul bunnfarge med hvit netting utenpå og med pelsdusk.  Anette har også benyttet teknikken med vridd rett i vrangborden.  



Liss Aspvik sin versjon i rosafarger, skarp-rosa bunn med dus-rosa netting over og en skikkelig artig vri med heklede snurredusker.
  


Over: Ei heldig jente som har fått ei skikkelig god vinterlue strikket av Ellinor Hasle. Blå netting på hvit bunn og samme dusker som i oppskriften.

 
Til høyre: Hilde Hildrestrand sin lue i blått til gutten på bildet. Mørkblå bunn med lysere blå netting over.

Til denne luen og sjarmøren passet tradisjonell dusk veldig godt.





Over: Evelyn Kildedal strikket to luer i samme farger, men byttet om bunnfarge og kontrastfarge. Her får en riktig se hvor stor forskjell det blir etter hvilken farge en velger som bunnfarge og hvilken farge som skal være på det utenpåliggende nettingmønsteret.



Det kommer også snart bilder av to luer til, fra Jenny Mydland og Lene Kristoffersen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding på innleggene, enten dette er ris eller ros :-)