søndag 2. april 2017

Garnstikkas 2017-restepledd etter 3 mnd


Da er det tid for nye bilder av 2017-restepleddet. Har foreløpig fått to nye bilder av 3 mnd pledd og i tillegg så har jeg noen som ble postet etter to mnd som jeg ikke har fått satt inn her tidligere (har vært bortreist) 

Mange flinke strikkere som synes dette er en ok måte å benytte rester på. For andre som ikke har startet ennå, men som har lyst å være med, så ligger oppskriften her:Restepledd og hvordan det så ut etter 1 mnd finner dere flere eksempler på her: Restepleddet etter 1 mnd



Først ut er Tove Maries pledd og dette er slik det ser ut etter samvittighetsfullt å ha strikket en rille hver dag. TM har valgt å lage det uten frynser av hensyn til at det ikke skal bli for mye fristelser for husets pusekatt ;-)







Her er Rita Jorid kvam sitt pledd 2 mnd gammelt. Flotte friske og muntre farger :-)




















Rita Jorid Kvam har valgt å lage teppet større enn i oppskriften og har lagt til 100 m ekstra. Veldig spennende å se hvordan dette blir. Det blir helt garantert et flott og spesielt teppe :-)


Under kan dere se Margit Sternhoff Waage sitt flotte restepledd. Nydelige farger her også :-) 



Det er bare så moro å se hvor forskjellige pleddene blir ettersom vi jo strikker plagg med forskjellige farger etter smak og behov. Dette blir gjenspeilet litt i restepleddene våre og hvert enkelt pledd blir  derfor litt personlig for strikkern da en også husker på de forskjellige prosjektene som restegarnet er etter. Koselig :-) 

Setter inn flere bilder underveis  :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding på innleggene, enten dette er ris eller ros :-)